goteborg.hyresratt-sverige.se: Hyresrätt i Vasastaden

Hyresrätt i Vasastaden

Om Vasastaden
Vasastaden sträcker sig mellan Vasaplatsen och Haga. Stadsdelen växte fram under slutet av 1800-och 1900-talet och domineras idag av gamla bevarade stenhus. Vasastaden anses som en av Göteborgs elegantaste och pampigaste stadsdelar med stiliga fasader och vackra detaljer. Ett stenkast från detta område ligger Avenyn. Här finns ett stort utbud av nöjen, shopping och kultur. Även ett flertal parker, så som Vasaparken och Renströmsparken finns i detta vackra område.Service i Vasastaden
Längst med Vasagatan som stäcker sig genom denna stadsdel, finns ett mycket brett utbud av butiker, restauranger och caféer. För de som tycker om att känna puls, erbjuder denna gata också ett flertal bra barer.
I Vasastaden finns också flera bra skolor, förskolor och gymnasium.Kommunikationer i Vasastaden
I Vasastaden passerar både buss och spårvagn. På några minuter kan du ta dig runt i staden eller också ut till havet.Länkar om Vasastaden:
Karta över Vasasten

Denna hemsida har skapats av en av Sveriges ledande bostadsportaler med syftet att hjälpa de som är i behov av en bostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning efter en hyresrätt. Du får en överblick över alla relevanta hyresbostäder som finns på marknaden just nu. Med lite tur har du hittat en bostad inom fem minuter.

Mere i denne kategori: « Guldheden Johanneberg »

Icon CO2 neutral website English transparent.png