goteborg.hyresratt-sverige.se: Hyresrätt i Gårda

Hyresrätt i Gårda

Om Gårda
Gårda är beläget i stadsdelsnämnden Centrum. Det är ett område som på senare tid har blivit väldigt populärt med många nya lägenheter. Tidigare var Gårda känt för att vara ett företagsområde men består idag främst av bostäder. Genom södra delen går Fabriksgatan som har fått namnet efter alla de fabriker som en gång låg där. I den södra delen finns idag en del av den gamla bebyggelsen kvar. Gårda ligger endast ett stenkast från Göteborgs stadskärna.



Service i Gårda
I Gårda finns ett bra utbud av inköpsmöjligheter. Med ett kort avstånd till innerstaden finns en mängd olika butiker, restauranger, caféer samt olika klubbar och barer för nattlivet. I Gårda finns också uppställningsplatsen för alla Göteborgs spårvagnar, Vagnhallen. Närheten till evenemangstråket och Ullevi erbjuder biografer, badplatser och museum och annat nöje. För de sportintresserade finns också en arena var många fotbollsmatcher spelas.



Kommunikationer i Gårda
Med både buss och spårvagnar i området tar det endast några minuter att ta sig in till Göteborgs stadskärna eller vidare till andra kommuner. På bara några minuter med kollektivtrafiken når du Centralstationen.



Länkar om Gårda:
Karta över Gårda

Denna hemsida har skapats av en av Sveriges ledande bostadsportaler med syftet att hjälpa de som är i behov av en bostad. Klicka på länkarna till höger för att påbörja din sökning efter en hyresrätt. Du får en överblick över alla relevanta hyresbostäder som finns på marknaden just nu. Med lite tur har du hittat en bostad inom fem minuter.

Mere i denne kategori: « Heden Inom Vallgraven »

Icon CO2 neutral website English transparent.png